Workation Madeira, Portugal

Workation fotograaf

In mei 2023 mocht ik naar Maidera, Portugal om een workation vast te leggen. Deze werd georganiseerd door Manon en Robin, eigenaren van TheViomati.co. Een week lang mocht ik mee met alle activiteiten en leerde ik zeven superleuke ondernemers kennen. We bekeken het prachtige eiland, deden intensieve workshops en leerden elkaar kennen. Van begin tot eind heb ik alles vast mogen leggen. 

Ben je ook geïnteresseerd in een workation? Lees dan meer informatie op de website van TheViomati.co

Wat is een workation?

Een workation is een combinatie tussen werk en vakantie. Een manier om te werken maar ook om te genieten van een andere omgeving, in dit geval een workation in Portugal. De productiviteit wordt verhoogd door de verandering van omgeving en daarnaast is er tijd om nieuwe ervaringen op te doen en om te ontspannen. Je kan remote werken, op een andere locatie, die hopelijk weer voor nieuwe inspiratie zorgt. Perfect voor zelfstandig ondernemers!

Opzoek naar een fotograaf om jouw workation of retreat vast te leggen? Stuur me een bericht!

Mijn fotografie gaat verder dan alleen het maken van mooie beelden. Ik ga opzoek naar die verbinding. Ik zie graag dat jullie je op je gemak voelen bij mij, je thuis voelen bij mij. Want dát zorgt ervoor dat ik jullie vast kan leggen zoals jullie echt zijn. 

Lees meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *