Marokko trip

Marokko, 2023

Toen ik in 2018 afgestudeerd was ben ik met een vriendin voor zo’n 8 dagen naar het prachtige Marokko afgereisd. We begonnen in Fés, bezochten Meknes, Volubilus, Chefchaouen (de blauwe stad, aanrader!!) en deden een trip door de woestijn. Ik was verkocht. Wát een land. En zo nam ik een aantal jaar later, in 2023 dus, mijn vriend mee naar deze bestemming. Want ik was nog niet uitgekeken. We begonnen in Marrakech, bezochten Essaouira en deden (wederom) een trip door de woestijn. Nog steeds ben ik niet uitgekeken. Hoe fantastisch zou het zijn om op een bruiloft in Marokko te fotograferen? Of wil jij je liever elopen met z’n tweetjes? Ik zou dit dolgraag voor je vastleggen.

Lees meer over trouwen in Marokko

Mijn fotografie gaat verder dan alleen het maken van mooie beelden. Ik ga opzoek naar die verbinding. Ik zie graag dat jullie je op je gemak voelen bij mij, je thuis voelen bij mij. Want dát zorgt ervoor dat ik jullie vast kan leggen zoals jullie echt zijn. 

Lees meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *