Koppelshoot Madeira

Fotoshoot in het buitenland

Op Madeira heb ik een fotoshoot mogen doen met Aura & Kuba. Ik zou naar Madeira gaan en wilde dolgraag een fotoshoot doen met een koppel. Het liefst in bruidskleding. Na een oproepje op Instagram ben ik met hen in contact gekomen. We kozen ervoor om de fotoshoot op de magische plek Ponta de São Lourenço te doen. De trouwkleding werd uit de kast getrokken en de twee gingen helemaal op in elkaar. Echt even een momentje voor hen samen, tussen alle drukte van het dagelijkse leven door.

Mijn fotografie gaat verder dan alleen het maken van mooie beelden. Ik ga opzoek naar die verbinding. Ik zie graag dat jullie je op je gemak voelen bij mij, je thuis voelen bij mij. Want dát zorgt ervoor dat ik jullie vast kan leggen zoals jullie echt zijn. 

Lees meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *