Meekijken met een brandingshoot

Anne leerde ik vorig jaar kennen op een bruiloft. Zij was de babs, ik de fotograaf. Ze heeft haar eigen bedrijf opgezet en mailde mij voor een branding shoot. Super leuk! Haar bedrijf heet KLIK en KLIK is een matchingssysteem voor (jeugd)hulpverleningsorganisaties. 

Een branding shoot voorbereiden

Haar wens was een aantal portretten van zichzelf, foto’s van het materiaal en foto’s van een groepssetting. We kozen twee data uit voor de zakelijke shoot, bespraken haar wensen, haar outfits en ze regelde een aantal mensen die model wilden staan. 

Tijdens de branding shoot

Het was een super ontspannen shoot en de sfeer zat er goed in. Op de eerste shoot dag was het Anne haar beurt om te shinen voor de camera. Ze bracht verschillende outfits mee en op de locatie waren er tal van hoekjes, bankjes en stoelen waar we mooie settingen konden creëren.

Bij de tweede shoot dag was het aan haar modellen. Ze hadden allerlei vrolijke outfits meegenomen en Anne wist precies wat voor soort beelden ze wilde hebben. Erg fijn samenwerken! We bootsten een aantal trainingen na en maakten weer goed gebruik van de ruimte die we tot onze beschikking hadden. 

Zo zette Anne haar nieuwe foto’s in

We hebben een heleboel mooie kleurrijke beelden gemaakt die Anne kan gebruiken voor haar socials, website en andere uitingen. Bekijk op deze pagina een greep uit de beelden van deze geslaagde branding shoot.

Anne gaf aan dat ze horizontale en verticale beelden wilde hebben, alle beelden moesten in kleur en ook haar materiaal wilde ze goed in beeld gebracht hebben.

Vraag de brochure aan

Vier redenen om een zakelijke shoot te boeken

Mijn fotografie gaat verder dan alleen het maken van mooie beelden. Ik ga opzoek naar die verbinding. Ik zie graag dat jullie je op je gemak voelen bij mij, je thuis voelen bij mij. Want dát zorgt ervoor dat ik jullie vast kan leggen zoals jullie echt zijn. 

Lees meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *