Mijn ultieme favoriet: de liefde fotograferen, gecombineerd met reizen. Vroeger ging ik met mijn ouders vaak op vakantie naar dit prachtige land. Toen had ik nog geen camera, nu wel. Afgelopen september heb ik twee weken mogen genieten van het lekkere eten (Italiaanse keuken is mijn favoriet; pasta, pizza, ravioli, lasagne, risotto!!), de prachtige landschappen, de knusse dorpjes en de waanzinnige villa waar we verbleven. Ik neem jullie graag mee in deze reis.

TROUWFOTOGRAAF ITALIË

Italië staat natuurlijk bekend om haar prachtige trouwlocaties en word ook wel “Het land van de liefde” genoemd. Met mijn oog voor detail zal ik ervoor zorgen dat elk speciaal moment wordt vastgelegd. Van de adembenemende landschappen tot de intieme momentjes tussen jullie twee. Ik geniet er enorm van om de liefde met jullie mee te vieren en jullie unieke verhaal vast te leggen. Ik ga graag met jullie mee! Lees verder om nog meer voordelen te ontdekken met mij als jullie trouwfotograaf.


Let's connect

Tijdens onze reis in Italië hebben we genoten van al het moois in de regio Umbrië. Drie restaurants die ik zou aanraden:

Taverna Del Gusto

Via Giorgio Mastro, 5, 06053 Deruta PG, Italië 

Een klein restaurant, met buitenterras, in het dorp Deruta. Fijne mensen in de bediening. Hier heb ik de fantastisch lekkere truffel pasta gegeten. We kregen een limoncello als afsluiter. Echt een aanrader! 


Kairos Restaurant & Kafé

Frazione Izzalini, 21, 06059 Todi PG, Italië 

Onderweg van het ene eeuwenoude dorp naar het andere eeuwenoude dorp kwamen we deze parel tegen. Een restaurant naast de weg, maar laat je daar niet door afschrikken. Je kon er heerlijk buiten onder de parasol zitten. Fantastische pasta’s én goede wijn!


L’Adresse Gueliz Borgo Petroro Country Relais & Restaurant

Vocabolo Castello Località, 06059 Todi PG, Italië

Een prachtig restaurant op loopafstand van onze villa. Een chique bedoeling. Het was lastig kiezen uit de vele gerechten. We kozen een aantal verschillende dingen om te delen. De risotto was mijn favoriet.

TOP 3 restaurants in Umbrië

Let's connect

"Meike heeft in korte tijd de meest kostbare foto's kunnen maken, waar we voor de rest van ons leven blij mee zijn."

Wouter & Marynthe

"Meike heeft een fijne energie en het voelde gelijk vanaf de eerste keer erg vertrouwd. We zijn heel blij met de foto's!"

Dalinia & Freek

"Super leuke, enthousiaste fotograaf. Meike laat je meteen op je gemak voelen en het eindresultaat is prachtig."

Hilleen & Michael

Geen taalbarriere

Wanneer je een Nederlandse fotograaf kiest voor je bruiloft in Italië, open je de deur naar een probleemloze communicatie. Italië mag dan niet zo ver weg zijn: een groot deel van de Italianen spreekt toch erg gebrekkig Engels. Het inhuren van een Nederlandse fotograaf betekent dat je kunt communiceren in je moedertaal. Zo kan je al je wensen en verwachtingen duidelijk uiten. 

Voordelen van een Nederlandse fotograaf voor je bruiloft in Italië

Flexibiliteit

In Nederland zijn fotografen zijn gewend aan diverse weersomstandigheden, wat handig kan zijn als je een buitenbruiloft plant in Italië. Ik ben goed voorbereid om te werken in verschillende lichtomstandigheden en kan flexibel omgaan met last-minute veranderingen.

Unieke perspectieven

Als fotograaf en liefhebber van reizen kan ik een fris en onderscheidend perspectief bieden, omdat ik meermaals per jaar geïnspireerd word door verschillende culturen en omgevingen. Dit zorgt voor unieke en onvergetelijke beelden van je Italiaanse bruiloft.