Mijn ultieme favoriet: de liefde fotograferen, gecombineerd met reizen. Vijf jaar geleden werd ik verliefd op dit prachtige land. Nog geen vier uur vliegen en je bevindt je in een compleet andere wereld. Drukke souks: geen straat is hetzelfde, je kan het zo gek niet bedenken of je kan het daar kopen. Waanzinnige riads: sommigen lijken wel alsof je zo de jungle binnenwandelt. Een heuse blauwe stad (Chefchaouen), wie bedenkt het? De talloze kleurrijke tegeltjes binnen de moskeeën lachen je tegemoet.

TROUWFOTOGRAAF MAROKKO

Zoals je kan zien word ik mega enthousiast van al het moois dat er te zien is in dit land. De magie die Marokko te bieden heeft, vind je nergens anders. Sinds een aantal jaren ben ik trouwfotograaf. Ik geniet ervan om de liefde met jullie mee te vieren en dit op beeld vast te leggen. Jullie unieke verhaal. Jullie bruiloft fotograferen in combinatie met de bijzondere sfeer in Marokko is het verhaal wat ik wil vastleggen. Ik ga graag met jullie mee! Lees verder om nog meer voordelen te ontdekken met mij als jullie trouwfotograaf.

Let's connect

Tijdens mijn bezoek aan Marrakech heb ik genoten van de rooftops in de drukke Medina. Hier mijn drie favoriete tentjes!

Café Des Épices

75 Derb Rahba Lakdima, Marrakech 40000, Marokko

Een super leuk café met Franse keuken te midden van de souk van Marrakech. Heerlijk om even te ontsnappen aan de drukte van de markt die gaande is. Maar wél lekker om dit vanaf een afstandje op een zonnig dakterras te aanschouwen. Je zal er niet de enige zijn. 

Atay Cafe

62 rue amsafah, Rte Sidi Abdelaziz, Marrakech, Marokko

Dit café is ook te vinden in de medina van Marrakech. Een straat die ietwat minder druk aanvoelt en waar het dan ook rustig vertoeven is op dit fijne dakterras. Wederom een fijne lunchkaart. En vergeet de Marokkaanse thee niet!

L’Adresse Gueliz

Atar، 1 Villa, Av. Mohammed V, Marrakesh 40000, Marokko

Direct gelegen aan het Jemaa el-Fnaa plein. Fantastisch uitzicht over de markt die elke dag op- en afgebouwd wordt. Een waar spektakel. Je kan er de hele dag vertoeven en zelfs bollen ijs bestellen. 

TOP 3 ROOFTOPS IN MARRAKECH

Let's connect

"Meike heeft in korte tijd de meest kostbare foto's kunnen maken, waar we voor de rest van ons leven blij mee zijn."

Wouter & Marynthe

"Meike heeft een fijne energie en het voelde gelijk vanaf de eerste keer erg vertrouwd. We zijn heel blij met de foto's!"

Dalinia & Freek

"Super leuke, enthousiaste fotograaf. Meike laat je meteen op je gemak voelen en het eindresultaat is prachtig."

Hilleen & Michael

Geen taalbarriere

Wanneer je een Nederlandse fotograaf kiest voor je bruiloft in Marokko, open je de deur naar een vlotte en probleemloze communicatie. Het hebben van een gemeenschappelijke taal is van onschatbare waarde tijdens het proces voorafgaand aan jullie bruiloft en ook op de dag zelf. Als Nederlandse fotograaf is het gemakkelijk om elkaar te leren kennen, omdat we dezelfde taal spreken. Het is van belang dat je al je wensen en verwachtingen duidelijk kunt uiten. Als Nederlandse fotograaf begrijp ik precies wat je zegt. 

Voordelen van een Nederlandse fotograaf voor je bruiloft in Marokko

Unieke creativiteit

Als Nederlandse fotograaf kan ik een frisse kijk bieden op de traditionele Marokkaanse bruiloftsfotografie, waardoor je foto’s krijgt die zowel authentiek als vernieuwend zijn. Ook ben ik goed op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in de bruiloft branche. Dit betekent dat je kunt profiteren van innovatieve fotografische technieken en stijlen die je bruiloftsfoto’s een eigentijdse uitstraling geven. Of je nu houdt van tijdloze klassiekers of meer experimentele shots, een Nederlandse fotograaf kan aan je wensen voldoen.

Cultuur en verbinding

Als reiziger beschik ik over het vermogen om verschillende culturen te begrijpen en te respecteren. Dit is van onschatbare waarde bij een bruiloft in Marokko, waar culturele nuances en tradities een grote rol spelen. Door een Nederlandse fotograaf te boeken, kun je rekenen op iemand die de juiste momenten vastlegt en de emotionele betekenis van elk detail begrijpt, terwijl ik tegelijkertijd de verbinding tussen twee culturen vastleg.