Trouwfotograaf Groningen

Gefeliciteerd met jullie aanstaande trouwdag! Leuk dat jullie kijken op mijn website. Een bruiloft fotograferen is de perfecte mix van alles wat ik leuk vind: meegaan met de flow en zelf mogen creëren. Tijdens jullie bruiloft leg ik de spontane momenten en emoties van jullie en jullie gasten vast, want dát zijn de momenten die je je voor altijd wil herinneren. Voor de koppelshoot heb ik allerlei trucs om ervoor te zorgen dat jullie zo op beeld komen te staan als dat jullie zijn. Geen ongemakkelijk gedoe, gewoon lekker jezelf zijn. Klinkt goed, toch? Als fotograaf in Groningen weet ik de mooie plekjes om jullie trouwshoot te doen. Trouwen jullie in het buitenland? Als trouwfotograaf en liefhebber van reizen kom ik graag jullie kant op.

JULLIE GAAN TROUWEN!

Brochure aanvragen

Het proces

Brochure aanvragen
Ben je geïnteresseerd naar meer? Vraag mijn brochure aan en lees meer over mijn werkwijze en tarieven.

Kennismaking
Laten we een kop koffie doen in een koffietent of bij mij thuis. Ik hoor graag meer over jullie trouwplannen. 

Detailgesprek
Een maand voor de bruiloft bespreken we online de gehele dag. Ik heb een vragenlijst samengesteld waar we samen doorheen gaan. 

Bruiloft
Let's have fun together!

In mijn trouwbrochure kunnen jullie meer lezen over mij en mijn werkwijze. Ik denk graag met jullie mee, niks is mij te gek. Of je nou een intieme ceremonie plant, ‘s middags een rondvaart door de grachten doet, of juist een grootschalig trouwfeest, ik zorg voor een op maat gemaakt pakket dat perfect bij jullie wensen past. Beginnend met een trouwpakket van 1850,- euro voor 8 uur fotografie. Bij elk van mijn pakketten ontvang je als bruidspaar een prachtig trouwalbum. Handgemaakt en helemaal te personaliseren. Ik vertel jullie hier natuurlijk meer over tijdens een kennismakingsgesprek. Is jullie bruiloft korter dan 8 uur? Vul dan mijn contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden. Ik denk graag mee.  

Trouwpakketten, prijzen en trouwalbums

Brochure aanvragen

Ik begrijp dat jullie bruiloft een van de belangrijkste momenten in jullie leven is, en ik ben er trots op om deze kostbare herinneringen voor jullie te kunnen vereeuwigen. Op jullie trouwfeest draait alles om de liefde en het vieren van jullie verbintenis. Als ervaren bruidsfotograaf sta ik klaar om de magie van jullie grote dag vast te leggen, van de intieme momenten tussen bruidegom en bruid tot de feestelijke, blije en knusse momenten tijdens de ceremonie en het trouwfeest. Met oog voor detail en een creatieve benadering zorg ik ervoor dat elke foto een verhaal vertelt. Ik leg niet alleen de belangrijkste momenten vast, zoals het jawoord en de eerste kus, maar ook de spontane emoties en bijzondere interacties tussen jullie en de mensen die jullie liefhebben. Zo kunnen jullie keer op keer de liefde en vreugde van jullie trouwdag herbeleven.

Momenten om te koesteren

Brochure aanvragen

Bij mijn bruidsfotografie draait alles om het creëren van prachtige beelden die jullie liefdesverhaal vertellen. Ik combineer professionele technieken met een vleugje artistiek inzicht om foto’s te leveren die jullie persoonlijkheid en de essentie van jullie bruiloft vastleggen. Mijn passie voor fotografie en oog voor detail zorgen ervoor dat de foto’s een blijvende indruk maken.

Onvergetelijke herinneringen

Brochure aanvragen

Meike heeft het verhaal van onze bruiloft zo prachtig vastgelegd dat we de dag met de foto's weer kunnen herbeleven. Het is bizar hoe goed ze de sfeer heeft weten te vangen, maar ook het licht en de kleuren van de foto's. Het past gewoon precies bij de dag en hoe het was. Je ziet dat iedereen enorm aan het genieten was en dat er een goede vibe hing. Allemaal mede dankzij Meike die er met haar ontspannen en ongedwongen persoonlijkheid perfect in opging.

INGE & PETER

LIEVE WOORDEN