Trouwfotograaf Groningen

JULLIE GAAN TROUWEN! Wat heerlijk. Tijdens jullie bruiloft leg ik de spontane momenten en emoties van jullie en jullie gasten vast, want dát zijn de momenten die je je voor altijd wilt kunnen herinneren. Een reportage van hoe het was. Jullie dierbaren, de mensen waar je je thuis bij voelt. Een knuffel, een lach en een traan. Ontspannen en ongedwongen. Ik fotografeer alles wat deze dag JULLIE dag maakt. En creëer daarmee herinneringen die voelen als thuiskomen.

Let's capture some love

Brochure aanvragen

Het proces

Brochure aanvragen
Zijn jullie enthousiast geworden van mijn werk en willen jullie meer weten? Vraag mijn brochure aan en lees over mij, mijn werkwijze & mijn tarieven.

Kennismaking
Ik ben super benieuwd naar jullie (liefdesverhaal). Het is belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij & dat we een klik hebben. Laten we online een kop koffie doen of afspreken in een koffietent. 

Detailgesprek
Een maand voor de bruiloft bespreken we online jullie dag van A tot Z. Zo ben ik goed voorbereid en weten we alle drie waar we aan toe zijn!

Bruiloft
WAAAH. Let's have fun together!

Trouwalbum
Ja ja, we zijn nog niet klaar! Bij een bruiloft hoort natuurlijk een trouwalbum. Deze kan je helemaal personaliseren naar eigen wens en maak ik met liefde voor jullie.


1

2

3

4

5


Trouwfotografie begint bij 1850,- euro voor 8 uur.

In mijn trouwbrochure kunnen jullie meer lezen over mij en mijn werkwijze. Ik denk graag met jullie mee, niks is mij te gek. Of je nou een intieme ceremonie plant, ‘s middags een rondvaart door de grachten doet, of juist een grootschalig trouwfeest, ik zorg voor een op maat gemaakt pakket dat perfect bij jullie wensen past. Bij elk van mijn pakketten ontvang je als bruidspaar een prachtig trouwalbum. Handgemaakt en helemaal te personaliseren. Ik vertel jullie hier natuurlijk meer over tijdens een kennismakingsgesprek. Is jullie bruiloft korter dan 8 uur? Vul dan mijn contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden. Ik denk graag mee.  

Trouwpakketten, prijzen en trouwalbums

Brochure aanvragen

Ik begrijp dat jullie bruiloft een van de belangrijkste momenten in jullie leven is, en ik ben er trots op om deze kostbare herinneringen voor jullie te kunnen vereeuwigen. Op jullie trouwfeest draait alles om de liefde en het vieren van jullie verbintenis. Als ervaren bruidsfotograaf sta ik klaar om de magie van jullie grote dag vast te leggen, van de intieme momenten tussen bruidegom en bruid tot de feestelijke, blije en knusse momenten tijdens de ceremonie en het trouwfeest. Met oog voor detail en een creatieve benadering zorg ik ervoor dat elke foto een verhaal vertelt. Ik leg niet alleen de belangrijkste momenten vast, zoals het jawoord en de eerste kus, maar ook de spontane emoties en bijzondere interacties tussen jullie en de mensen die jullie liefhebben. Zo kunnen jullie keer op keer de liefde en vreugde van jullie trouwdag herbeleven.

Momenten om te koesteren

Brochure aanvragen

Bij mijn bruidsfotografie draait alles om het creëren van prachtige beelden die jullie liefdesverhaal vertellen. Ik combineer professionele technieken met een vleugje artistiek inzicht om foto’s te leveren die jullie persoonlijkheid en de essentie van jullie bruiloft vastleggen. Mijn passie voor fotografie en oog voor detail zorgen ervoor dat de foto’s een blijvende indruk maken.

Onvergetelijke herinneringen

Brochure aanvragen

Meike heeft het verhaal van onze bruiloft zo prachtig vastgelegd dat we de dag met de foto's weer kunnen herbeleven. Het is bizar hoe goed ze de sfeer heeft weten te vangen, maar ook het licht en de kleuren van de foto's. Het past gewoon precies bij de dag en hoe het was. Je ziet dat iedereen enorm aan het genieten was en dat er een goede vibe hing. Allemaal mede dankzij Meike die er met haar ontspannen en ongedwongen persoonlijkheid perfect in opging.

LIEVE WOORDEN

Inge & Peter