Zes redenen om een day in the life shoot te boeken

ZES REDENEN OM EEN DAY IN THE LIFE SHOOT TE BOEKEN

Een day in the life shoot heeft allerlei voordelen ten opzichte van een gewone shoot. 

  1. Ten eerste heb je tijdens een day in the life shoot alle tijd. Waar een gewone shoot maar één uur duurt en het dan net vervelend is als je baby huilt, heb je bij deze shoot vier uur de tijd. Geen stress dus als je baby moet huilen of als je peuter er even geen zin in heeft.
  2. Ik leg alles vast zoals het écht is, jullie hoeven dus niet te poseren. Je hoeft niet naar de camera te kijken en je beste lach van tevoren te oefenen. Daardoor zal je je minder awkward voelen. 
  3. We gaan leuke activiteiten doen die jullie als gezin écht leuk vinden om samen te doen. Waar jullie als gezin plezier uithalen.
  4. Het zijn de dagelijkse dingen die anders nooit vastgelegd worden, maar die zó kostbaar zijn.
  5. Bij deze shoot zorg ik ervoor dat je jezelf kunt zijn en dat je dit terugziet in de beelden. Ik neem de tijd om jullie persoonlijkheid op camera te vangen.
  6. Je bent je minder bewust van de camera als je een leuke activiteit hebt om te doen, waardoor je in je eigen comfortzone bent. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer, die je terugziet in de foto’s.

Boek jouw day in the life shoot

Mijn fotografie gaat verder dan alleen het maken van mooie beelden. Ik ga opzoek naar die verbinding. Ik zie graag dat jullie je op je gemak voelen bij mij, je thuis voelen bij mij. Want dát zorgt ervoor dat ik jullie vast kan leggen zoals jullie echt zijn. 

Lees meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *