Waarom trouwen in eigen tuin zo fantastisch is

Bij het plannen van je bruiloft zijn er talloze locaties om te overwegen. Maar trouwen in je achtertuin is wat mij betreft het aller aller leukst. In deze blog vertel ik je alles over de voordelen van een tuinbruiloft en waarom het de perfecte setting kan zijn voor jullie grote dag.

Je creëert een persoonlijke en intieme sfeer

Een van de grootste voordelen van een bruiloft in eigen tuin is de persoonlijke en intieme sfeer. Je bent omringd door de vertrouwdheid van je eigen huis en tuin. Misschien kies je voor de tuin van je ouders en is het de plek waar je vroeger als kind uren hebt gespendeerd. Dit maakt de dag extra speciaal en betekenisvol voor zowel jullie als voor jullie gasten. 

Het is kostenbesparend & vreselijk uniek

Het huren van een traditionele trouwlocatie kan behoorlijk aan de prijs zijn. Door voor je eigen tuin te kiezen, bespaar je op locatiekosten. Dit budget kan dan worden gebruikt voor andere belangrijke dingen zoals catering, decoraties of een fantastische (ahum) fotograaf om alle mooie momenten vast te leggen. Naast dat je kosten bespaard is het ook een feit dat geen enkel ander bruidspaar deze trouwlocatie heeft. Super uniek dus! 

Vrijheid in al je keuzes

Een tuinbruiloft biedt de mogelijkheid om het precies te doen zoals jullie graag willen. Je hebt de vrijheid om de dag volledig naar eigen wens in te richten, zonder restricties die vaak bij commerciële locaties komen kijken. Het is de perfecte plek voor al je creativiteit. Van DIY-decoraties tot unieke zitarrangementen, je kunt je persoonlijke stijl en visie tot leven brengen in je achtertuin. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De meest natuurlijke backdrop

Een tuin biedt van nature een prachtige achtergrond voor je bruiloft. Bloeiende bloemen, groene gazons en prachtige bomen zorgen voor een schilderachtige setting. Deze natuurlijke schoonheid vereist vaak minder decoratie, wat opnieuw kosten kan besparen en dan heb je ook nog eens een eco-vriendelijke bruiloft. 🙂

Mijn hart gaat in ieder geval sneller kloppen van een bruiloft in eigen achtertuin en ik hoop die van jou ook! 

Mijn fotografie gaat verder dan alleen het maken van mooie beelden. Ik ga opzoek naar die verbinding. Ik zie graag dat jullie je op je gemak voelen bij mij, je thuis voelen bij mij. Want dát zorgt ervoor dat ik jullie vast kan leggen zoals jullie echt zijn. 

Lees meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *