Zwangerschapsshoot in Drenthe

Waarom het belangrijk is om een professionele fotograaf in te huren voor je zwangerschapsshoot

Een zwangerschapsshoot is een bijzondere gelegenheid om de liefde te vieren die je deelt met je partner en de baby die onderweg is. Het vastleggen van deze momenten is dan ook erg belangrijk, omdat je deze herinneringen voor altijd wilt koesteren. Laat mij, als professionele fotograaf, je helpen om deze momenten op een prachtige manier vast te leggen, zodat je deze herinneringen voor altijd kunt bewaren.

Poseren, hoe moet dat?

Denk je nou “ik kan helemaal niet goed op de foto staan”? Daarmee help ik je natuurlijk graag! Ik kan je tips geven over hoe je het beste kunt poseren en je helpen om je natuurlijk te laten voelen voor de camera. Dit zorgt ervoor dat je meer ontspannen bent tijdens de shoot en dat je uiteindelijk super mooie foto’s krijgt. Maak je vooral niet druk en zie dit als een moment om te genieten van het wondertje dat in jouw buik aan het groeien is.

Zonsondergang tijdens de shoot

Het golden hour zorgt voor net dat beetje extra. We spreken zo’n anderhalf uur eerder af dan dat de zon ondergaat om alles uit de shoot te kunnen halen. Als de mogelijkheid zich voordoet zou ik zeker kiezen voor een shoot tijdens de zonsondergang. 

Locatie zwangerschapsshoot

In het Drentse landschap zijn er veel mogelijkheden voor een prachtige zwangerschapsshoot. Ik kom zelf graag bij het Balloerveld, de Zeegserduinen en het Nije Hemelriek. Bepaal zelf waar jouw voorkeur naar uitgaat. Een shoot met zand, heide, water of bomen. Het is allemaal mogelijk. Mocht je liever een zwangerschapsshoot thuis willen doen, of in een mooie hotelkamer, dan kan dit natuurlijk ook!

Newbornshoot

Wist je dat ik ook een super leuke combideal heb voor het vastleggen van je zwangerschap en daarna voor het vastleggen van de kleine spruit? Lees hier meer over de combideal voor een zwangerschapsshoot en een newbornshoot.

Laten we er samen voor zorgen dat deze herinneringen voor altijd worden vastgelegd.

Mijn fotografie gaat verder dan alleen het maken van mooie beelden. Ik ga opzoek naar die verbinding. Ik zie graag dat jullie je op je gemak voelen bij mij, je thuis voelen bij mij. Want dát zorgt ervoor dat ik jullie vast kan leggen zoals jullie echt zijn. 

Lees meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *