Waarom bedrijfsfotografie?

Wat is bedrijfsfotografie?

Door middel van bedrijfsfotografie kun je laten zien wie je bent als bedrijf. Wellicht is dit een product, wellicht ben jij dit bedrijf zelf. Je kan bedrijfsfotografie voor allerlei uitingen gebruiken. Denk aan drukwerk zoals flyers en folders. Maar ook om je website of social media een boost te geven. 

Locaties voor bedrijfsfotografie

Bij een bedrijfsshoot kom ik graag langs op locatie. Zo kan ik één middag eenvoudig de hele sfeer binnen jullie bedrijf vastleggen. Van de medewerkers tot het gehele pand en zelfs eventuele actiefoto’s. Heb je een eigen bedrijf zonder vaste locatie? Geen probleem! Dan spreken we bijvoorbeeld af in de stad om mooie beelden te kunnen schieten. Genoeg plekken te vinden om een paar goede portretten te maken.

Hoe ziet een bedrijfsfotografie shoot eruit

Je bent van plan om een bedrijfsfotografie shoot te gaan doen. Leuk! Eerst brengen we je wensen in kaart. Wat voor soort foto’s moeten er komen? Wat en wie hebben we daarvoor nodig? Afhankelijk van jouw wensen stellen we een locatie vast en plannen we een datum. Ik kan langskomen op locatie, we kunnen een wandeling doen door de stad en afsluiten met een foto in een leuk koffiezaakje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik denk graag met je mee om het beste uit onze shoot te kunnen halen.

Waarom bedrijfsfotografie

Creëer impact met beelden

Beelden zeggen meer dan woorden. Het is vaak veel krachtiger om beelden voor je te laten spreken. Wat is er nou leuker dan foto’s van jou in actie? Of jouw product in de maak? Dan zien klanten meteen wat ze van je kunnen verwachten mochten ze met jou in zee gaan.

Het gezicht achter het product

Ook is het belangrijk om je gezicht te laten zien aan jouw klanten. Klanten kiezen tegenwoordig niet meer alleen voor een product of merk, maar ook voor de persoon die daarachter schuilgaat. Letterlijk: geef je product een gezicht.

Komt professioneel over met professionele foto’s 

Klanten nemen je sneller serieus wanneer je met professionele foto’s werkt. Laat zien dat kwaliteit belangrijk is voor jou als bedrijf. En dan hebben we het niet over de stockfoto’s die de concurrent ook gebruikt. Laat zien hoe je werkplaats eruitziet, hoe je personeel eruitziet, hoe jij eruitziet. Laat je bedrijf zien.

Mijn fotografie gaat verder dan alleen het maken van mooie beelden. Ik ga opzoek naar die verbinding. Ik zie graag dat jullie je op je gemak voelen bij mij, je thuis voelen bij mij. Want dát zorgt ervoor dat ik jullie vast kan leggen zoals jullie echt zijn. 

Lees meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *