Maak herinneringen

En hang ze aan de muur.

Ben je zwanger en wil je dit graag laten vastleggen? Super leuk! Niets mooier dan foto’s van deze bijzondere periode in je leven. Of je nu voor het eerst moeder wordt of gaat bevallen van de tweede, derde of vierde; elke zwangerschap is speciaal en verdient het om vastgelegd te worden. Voor je het weet heb je je baby op de wereld gezet en kan je je dikke buik al nauwelijks meer herinneren. Jouw prachtige lijf, wat een mini mensje aan het maken is, staat centraal tijdens de fotoshoot. Tijdens de shoot creëren we samen een veilige plek waar je je op je gemak voelt en helemaal jezelf kunt zijn.

ZWANGERSCHAPSSHOOT GRONINGEN

Boek je shoot

"Meike heeft in korte tijd de meest kostbare foto's kunnen maken, waar we voor de rest van ons leven blij mee zijn."

Wouter & Marynthe

"Meike heeft een fijne energie en het voelde gelijk vanaf de eerste keer erg vertrouwd. We zijn heel blij met de foto's!"

Dalinia & Freek

"Super leuke, enthousiaste fotograaf. Meike laat je meteen op je gemak voelen en het eindresultaat is prachtig."

Hilleen & Michael

Voor een zwangerschapsshoot hou ik tussen de 32 á 36 weken aan. Dan heb je een mooie ronde buik en in die fase ben je vaak nog redelijk mobiel. Iedere zwangerschap is natuurlijk anders. De één heeft met 30 weken al een prominente buik en bij de ander laat het wat langer op zich wachten. Het belangrijkst dat je een mooie zichtbare buik hebt en dat je nog genoeg puf hebt om een shoot te doen. Plan de shoot niet later dan week 36, het zou zonde zijn als je shoot in het honderd loopt omdat je bijvoorbeeld eerder bevalt.

Wanneer plan je een zwangerschapsshoot?

Bekijk tarieven

Ben je van plan om een zwangerschapsshoot + een newbornshoot te gaan doen? Blijer kan je mij niet maken! Boek deze deal voor 565,- euro, kies bij elke shoot je 25 favoriete foto’s én ontvang bij elke shoot een gratis mini album ter waarde van 65 euro. Da’s 195 euro korting!

COMBIDEAL

Je kan ervoor kiezen om te shooten in de natuur. Er zijn tal van mooie plekken in Drenthe waar ik je graag mee naartoe neem. Denk aan de heide, die paars kleurt in augustus/september. Of een waterplas waar je kunt afkoelen als het een warme zomerse dag is. Ook in de winter kan je hele mooie beelden maken in de natuur! De heide met een laag ijs er overheen ziet er magisch uit. We kunnen beelden maken bij jou thuis. In je eigen vertrouwde huiselijke omgeving. Knuffelend met je partner op de bank. Ook kun je ervoor kiezen om een fotoshoot te doen in een mooie hotelkamer. Ik vind het fantastisch om jou en je prachtige buik vast te leggen in een mooi ligbad! Wat mij betreft is alles mogelijk. Ik denk natuurlijk graag met je mee.


Locaties voor een zwangerschapsshoot