Let's connect

Je bruiloft, die zal je je altijd blijven herinneringen. Maar welke momenten blijven je bij? Dat zijn de momenten die jij voelt, ziet en meemaakt. Maar er is meer. Alle gebeurtenissen daarnáást zijn ook momenten die je wilt blijven koesteren.

Je moeder die een traan wegpinkt als jullie druk bezig zijn met je geloftes uitspreken, je vriendengroep die de locatie alvast versiert wanneer jullie allebei nog aan het aankleden zijn, de grappige verhalen die aan de andere kant van de tafel vertelt worden. Deze momenten, die jou ontglipt zijn, die leg ik voor je vast. Zodat jij ze voor altijd kunt blijven herinneren


Ik ga graag met je mee!

TROUWEN IN HET BUITENLAND

"Omg!!! They are so idyllic!!!" You are a magnificent magician! The photo's look amazing and are breathtaking."

Trouwpakketten, prijzen en trouwalbums

Let's connect

Trouwfotografie begint bij 1850,- euro voor 8 uur.

In mijn trouwbrochure kunnen jullie meer lezen over mij en mijn werkwijze. Ik denk graag met jullie mee, niks is mij te gek. Of je nou een intieme ceremonie plant, ‘s middags een rondvaart door de grachten doet, of juist een grootschalig trouwfeest, ik zorg voor een op maat gemaakt pakket dat perfect bij jullie wensen past. Bij elk van mijn pakketten ontvang je als bruidspaar een prachtig trouwalbum. Handgemaakt en helemaal te personaliseren. Ik vertel jullie hier natuurlijk meer over tijdens een kennismakingsgesprek. Is jullie bruiloft korter dan 8 uur? Vul dan mijn contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden. Ik denk graag mee.  

To be announced

Reisdata 2024