Ik heb een grote liefde voor mensen. Mensen die het belangrijk vinden om momenten te vieren, herinneringen te maken & hun gevoelens tastbaar te maken in de vorm van foto’s. Op elke mogelijke manier. Mijn verjaardag vier ik het liefst de hele maand (om niet teveel van mijn vriend te vragen hou ik het bij één weekend). De zon moet schijnen. De wijn moet vloeien. Ik wil met elke vriendin apart op de foto. Zelf alle taarten bakken. Brownies, monchou en iets met appel. Ik wil dat mijn huis ruikt naar appeltaart als ik de deur voor de volgende vriendin open doe. Ik zie graag dat al mijn losse vrienden en vriendinnen samensmelten en dat ze als vrienden de deur uitgaan. Ik wil dat het memorabel is. Dat ik elk jaar weer kan verlangen naar een nieuwe verjaarsmaand, omdat de vorige zo fantastisch was.

Ik wil dat het memorabel is

Je bij mij thuisvoelen,

dat is iets wat ik heel belangrijk vind.

Waarom? Je bent toch gewoon de fotograaf? Nou, ik wil méér zijn dan de fotograaf die mooie plaatjes aflevert. Mijn fotografie gaat verder dan alleen het maken van beelden. Ik wil onderdeel zijn en ga opzoek naar die verbinding. Dat jullie je op je gemak voelen, je thuis voelen bij mij. Want dát zorgt ervoor dat ik jullie vast kan leggen zoals jullie echt zijn


MEET THE PHOTOGRAPHER

Als je mij zou vragen om mezelf samen te vatten in twee woorden, dan zou ik kiezen voor “Nieuwsgierige Kameleon”.

Nieuwsgierig – omdat ik enorm geniet van nieuwe plekken, culturen en verhalen ontdekken. Als kind ging ik op avontuur in de eindeloze maisvelden achter ons huis. Negen jaar geleden verhuisde ik van een klein dorpje naar de stad. Ik vind het heerlijk om door schattige straatjes van Groningen te slenteren en te verdwalen tussen de mensen. Ik heb intussen ook al aardig wat van de wereld gezien en ik grijp elke kans die op mijn pad komt om weer wat nieuws van de wereld te ontdekken.

Kameleon – omdat ik me op al die plekken en bij allerlei mensen thuis voel. Contact maken met anderen gaat mij gemakkelijk af en geeft me ontzettend veel voldoening. Ik pas me, net zoals een kameleon, snel aan in nieuwe situaties en voel me overal op mijn gemak. Ik ga heel goed op een beetje reuring om me heen, en ik bewerk jullie foto’s dan ook het liefst in een gezellig koffietentje.

BEKIJK MIJN WERK

Ik heb een grote liefde voor reizen, het liefst heel ver. Kaapstad staat bijvoorbeeld op de planning.

Mijn lievelingseten is toch wel kaas. Geitenkaas, oude kaas, brie, geraspte Parmezaan, manchego met een blaadje rucola, kaasfondue. Heerlijk!

Ik woon samen met mijn vriend
en met mijn vrolijke konijn Henk. 


Zingen vind ik superleuk om te doen. Ik zou graag nog eens een eigen nummer willen schrijven.

Woorden die bij mij passen

WARM BAD | NUCHTER | EEN UITJE 
 THUIS VOELEN | VERBINDING