Maak herinneringen

En hang ze aan de muur.

Opzoek naar een fotograaf voor een familieshoot? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Of je nou met je geliefde, je gezin of met de hele familie op de foto wil, het kan allemaal! Vergeet vooral je hond niet mee te nemen. “Wij zijn niet zo goed in poseren” hoor ik regelmatig. Gelukkig hoeft dat ook niet! Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat jullie zo spontaan mogelijk op de foto komen te staan. Gewoon als jezelf. Ik laat jullie rondjes rennen, bij elkaar op de nek klimmen en ik heb een doos vol met trucs, grappen en grollen waarbij die ongedwongen foto’s vanzelf ontstaan.

FAMILIESHOOT GRONINGEN

Boek je shoot

"Meike heeft in korte tijd de meest kostbare foto's kunnen maken, waar we voor de rest van ons leven blij mee zijn."

Wouter & Marynthe

"Meike heeft een fijne energie en het voelde gelijk vanaf de eerste keer erg vertrouwd. We zijn heel blij met de foto's!"

Dalinia & Freek

"Super leuke, enthousiaste fotograaf. Meike laat je meteen op je gemak voelen en het eindresultaat is prachtig."

Hilleen & Michael

De opties voor een locatie voor een familieshoot zijn wat mij betreft eindeloos. We kunnen afspreken voor een rondje op de heide in het prachtige Drenthe, spelen bij een plas, de mooiste straten van Groningen verkennen of ik leg jullie thuis in jullie natuurlijke habitat vast. Samen vinden we de perfecte setting die past bij jullie gezin. Heb je zelf leuke ideeën? Ik hoor ze graag!

Locatie familieshoot

Bekijk tarieven

Kies voor een professionele familieshoot om de dynamiek en speciale momenten tussen jou en je dierbaren vast te leggen. Zie de fotoshoot als een uitje om van elkaars aanwezigheid te genieten. Met mijn expertise en passie zorg ik ervoor dat de foto’s van jullie familieshoot een aandenken zijn aan momenten die je koestert, die een blijvende herinnering vormen.

Onvergetelijke momenten