Ik ben ook ondernemer en ik weet hoe belangrijk foto’s zijn voor je bedrijf. Je kent ‘m wel: foto’s zeggen meer dan honderd woorden. Ik geloof er in dat foto’s zoveel meer voor je doen dan lappen tekst. Beeld roept een gevoel op. Dit maakt dat het een super fijne manier is om jouw unieke verhaal te vertellen aan (nieuwe) klanten.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE GRONINGEN

Op zoek naar professionele foto’s voor je bedrijf? Of het nou sfeerfoto’s op de werkvloer, portretten voor je social media of foto’s van het bedrijfsfeest zijn, je bent bij mij aan het juiste adres. Bedrijfsfotografie is maatwerk, dus stuur me vooral een mail om de mogelijkheden te bespreken.

Boek je shoot

"Meike heeft in korte tijd de meest kostbare foto's kunnen maken, waar we voor de rest van ons leven blij mee zijn."

Wouter & Marynthe

"Meike heeft een fijne energie en het voelde gelijk vanaf de eerste keer erg vertrouwd. We zijn heel blij met de foto's!"

Dalinia & Freek

"Super leuke, enthousiaste fotograaf. Meike laat je meteen op je gemak voelen en het eindresultaat is prachtig."

Hilleen & Michael

Ik ben er voor creatieve bedrijven, die verbinding belangrijk vinden
& die plezier in hun werk willen uitstralen naar hun klanten.

Creativiteit, verbinding & passie zijn drie kernwoorden die goed bij mij en mijn werk passen. Herken jij jezelf hierin en wil je graag foto’s laten maken? Dan denk ik dat we een goede match zijn. Stuur me een berichtje met meer info over jou en je bedrijf en wie weet gaan we binnenkort samen aan de slag!

Creativiteit

Verbinding

Passie